Schoolvoetbal toernooi groep 7

De kinderen van groep 7 van het Visnet deden op 18 april mee aan het schoolvoetbaltoernooi in Rhenen. De meisjes behaalden een fantastische 2e plaats. 
De foto's van dit toernooi zijn te vinden het foto-album van groep 7. 
Hieronder de verslagen van de kinderen: 

Schoolvoetbal jongens 2018

Wedstrijd 1. We begonnen sterk en kregen een vrije trap. Jesse nam een aanloop en schoot... GOAAAAAAL!!! 1-0 voor! Toen kwam door een fout in de verdediging helaas de 1-1. En toen zaten we in de aanval Marwan die passte naar Jesse en hij schoot naar de keeper en hij hield hem tegen en Benne schoot hem er snel in GOAAAAAAL!!! 2-1 . We wonnen met 2-1.

Wedstrijd 2. We hadden een hele moeilijke wedstrijd... uiteindelijk bleef het 0-0 maar doordat het groep 8 was hadden we 3-0 gewonnen!!

Rust!

Wedstrijd 3. Raymon was goed in vorm deze wedstrijd! Al na 2/3 minuten knalde hij de 1-0 in de touwen! Daarna weer Raymon die hem scoorde! Daarna kregen we helaas de 2-1 tegen omdat Noam helemaal alleen achterin stond en de verdediging allemaal voorin stonden. Maar toen kwam Jesse weer met de 3-1 en de 4-1 daarna een paar enorme kansen van Benne waarvan er maar 1 inging. Daarna kregen we nog 2 goals tegen. Eindstand: 3-5.

Wedstrijd 4. Dit was misschien wel de spannendste van allemaal...We begonnen niet lekker en kwamen 2-0 achter. Daarna met nog 5 minuten op de klok een splijtende pass van Jesse op Benne 1-2! Daarna nog 4 minuten keihard vechten maar helaas.. 1-2 verloren

Wedstrijd 5. 2-1 Verloren, wel een goal van Marwan.Of toch niet? Het was groep 8! 2-4 gewonnen

Wedstrijd 6. We begonnen goed en stonden 1-0 voor door een goal van Jesse. Daarna kregen we helaas de 1-1 tegen en de 1-2. Daarna stond Marwan voor een leeg goal alleen toen lag er een van hun.  De wedstrijd eindigde in 1-2

Wedstrijd 7. Hierover hebben we helaas geen verslag kunnen uitbrengen.

Schoolvoetbal meisjes

We waren een team met Sanne, Lyndsay, Florien, Marnice, Emmanuelle, Josje, Fee, Merel en Iris.            
We wonnen  de eerste wedstrijd  van de Kameleon met 1-0 De tweede wedstrijd wonnen we  van de Regenboog met 6-0. De derde wedstrijd hadden we verloren met 1-0. De vierde wedstrijd wonnen we met 1-0. En toen stonden we in de finale die moesten we spelen tegen de Springplank die hadden we helaas verloren met 2-0. Van onze poule werden we eerste maar omdat we verloren hebben van de Springplank zijn we uiteindelijk 2de geworden!

De hoogtepunten waren:
Emmanuelle die bij de keeper door de benen schoot en toen scoorde.
Iris had drie keer achter elkaar gescoord.
Sanne en Florien die trapte telkens de bal weg van de tegenstanders.
Lyndsay die goed keepte.
Uiteindelijk  zijn we 2de geworden 

Media
  • 20180418_162211.jpg